Úvod E-Knihy Balzamovač

Balzamovač

Balzamovač
Ukázka ke stažení

Balzamovač

Autor:
Vydal:

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění. TŘETÍ...  Více

Půjčovna e-knih

Nechcete kupovat zajíce v pytli? Vyzkoušejte naší Půjčovnu e-knih!

E-kniha (epub, mobi, pdf2)

269 Kč /  431 
Cena vč. DPH

Koupit

Ihned ke stažení

Jak číst E-knihu?

Popis

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění. TŘETÍ NAPÍNAVÝ PŘÍPAD INSPEKTORA FRANCISE SULLIVANA OD AUTORKY BESTSELLERU TATÉRKA.

V brightonském Přírodovědném muzeu je nalezeno čerstvě mumifikované tělo. Když se spolu s kryptickými zprávami začnou objevovat egyptské pohřební nádoby a v nich části těla, má detektiv Francis Sullivan jasno – jde o práci sériového vraha. V ohrožení se navíc ocitá i Francisova exmilenka, tatérka Marni, která čelí obvinění z vraždy. Rozpolcený vyšetřovatel musí svést boj s vlastními démony i s časem, aby odhalil šíleného balzamovače dřív, než bude pozdě. ALISON BELSHAMOVÁ se narodila ve městě Hampshire ve Spojeném království, ale žije a pracuje v Edinburghu. Začala psát, protože se chtěla stát scenáristkou. V osobním životě pak na čas upřednostnila rodinu, aby se o to dravěji na literární scénu vrátila. V roce 2016 získala s námětem románu Tatérka suverénně první místo v soutěži Pitch Perfect pořádané během skotského festivalu detektivek Bloody Scotland. Román vyšel na jaře roku 2018 a obratem se stal mezinárodním trhákem a současně začátkem nové série z tajuplného prostředí mistrů jehel. Ta nyní pokračuje třetí knihou s názvem Balzamovač.

 

Zobrazit více

Detaily

Autor Alison Belshamová
Vydavatel Kniha Zlín
Vydáno 2021
Počet stran 384
Formáty ePUB, Kindle (Mobi), PDF pro čtečky
Velikost epub (1 MB), mobi (2 MB), pdf2 (2 MB)
ISBN 978-80-766-2262-3

Kategorie