Njëqind vjet marrëdhënie shqiptaro-çeko(sllovake)

Njëqind vjet marrëdhënie shqiptaro-çeko(sllovake)

Napsáno v Albánském jazyce.   Ky vëllim, i përbërë nga gjashtë studime të mirëfillta analitiko-historike dhe tre kontribute të karakterit ligjërim/rrëfim, ofron një vështrim historik të marrëdhënieve njëshekullore …  Více

Autor:
Vydavatel:
Karolinum (2022)
Formát:
pdf2 (808 kB), 148 stran

150 Kč / 240 bodů

Ihned ke stažení

Ukázka ke stažení

PDF2