Kyseliny a zásady

Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se k… Více
- Vydavatel:
- ANAG, spol. s r.o.
- Formát:
- Floowie paper, 30 MB (20 stran)
- Publikováno:
- 23. 9. 2011
Popis
Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se kterým pracuje makrobiotika. Kniha vám pomůže osvětlit význam rovnováhy kyselin a zásad v těle a jejich vliv na fungování lidského organismu, poradí vám se správnou skladbou potravy a s orientací mezi kyselinotvornými a zásadotvornými potravinami na základě uvedených tabulek s určujícími hodnotami a nabídne zajímavé tipy pro zdraví a vitalitu. Jedná se o jedinečnou knihu, jíž bylo po světě prodáno na 170 000 výtisků.
Často kladené dotazy
E-magazíny můžete číst přímo po rozkliknutí online v naší HTML5 čtečce, a to jak v počítači, tak na mobilu. Pro offline čtení na mobilních zařízení (Android, iOS) můžete využít aplikaci Vodafone Galerie, kterou si můžete zdarma stáhnout v kategorii Aplikace. Tato aplikace je přímo vázána na telefonní číslo a heslo, pod kterým jste si e-magazín zakoupili. Jakmile se do aplikace přihlásíte, uvidíte přehledný seznam již zakoupených e-magazínů.
Vyzkoušejte čtení třeba s deníkem METRO