Úvod E-Knihy Dobroty pro diabetiky

Dobroty pro diabetiky
Ukázka ke stažení

Dobroty pro diabetiky

Hana Čechová Šimková

E-KnihyNaučná pro dospěléKuchařky & nápojeTématické kuchařky

Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to ...  Více

159 Kč /  255 
Cena vč. DPH

Koupit
Půjčovna e-knih

Nechcete kupovat zajíce v pytli? Vyzkoušejte naší Půjčovnu e-knih!

Popis

Přes 60 receptů. Ve sladkých jídlech této kuchařky nenaleznete žádný přidaný cukr. Jejich přirozenou sladkost zajišťuje ovoce, nebo jsou přislazovány stévií či medem. Slané recepty mají nízkosacharidové složení. Jsou to prostě dobroty, které budou chutnat jak diabetikům, tak těm, kdo chtějí omezovat cukr ve své stravě. U mnoha receptů naleznete i alternativu ve variantě bezlepkové nebo bezlaktózové. Naleznete zde sladké dezerty, ale také sladká a slaná hlavní jídla, saláty i polévky. Recepty jsou seřazené podle ročních období, abyste mohli využívat sezónní nabídky. Cílem autorky také je, ukázat osobám s diabetem, že i s touto nemocí si mohou užívat radosti, které život přináší, a mezi ně jídlo bezesporu patří. Hana Čechová Šimková má 5 dětí, kterým ze zdravotních důvodů mnoho let vařila a pekla různá dietní jídla – bezlepkové, bezmléčné, bezsójové i diabetické. Tyto cenné životní zkušenosti si nechce nechat pro sebe a ráda je předává dál v podobě zdravých kuchařek určených lidem s výživovým omezením. Její další knihy také naleznete na tomto eshopu. https://www.albatrosmedia.cz/tituly/16185426/ceske-bezlepkove-slavnostni-peceni/ https://www.albatrosmedia.cz/tituly/13044550/ceske-bezlepkove-peceni/ https://www.albatrosmedia.cz/tituly/29612296/ceska-pohankova-kucharka/ https://www.albatrosmedia.cz/tituly/26564362/paleo-strava-pro-ceske-jedliky/

Zobrazit více

Detaily

Autor Hana Čechová Šimková
Vydavatel Cpress
Vydáno 2019
Počet stran 132
Formáty PDF pro čtečky
Velikost pdf2 (11 MB)
ISBN 978-80-264-2569-4